Smart Concepts wint Prepaid Europa Award 2015

Smart Concepts is bekroond met de Prepaid Summit Europe Award 2015 als ‘best in class’ op het gebied van Corporate, Travel Card programma 2015.

De reden voor de toekenning aan Smart Concepts was vanwege de tegemoetkoming aan de eisen van de klant en de operationele uitvoering en flexibiliteit.

Hiervoor wil ik alle medewerkers van het Smart Concepts Team bedanken voor hun inzet om onze producten en diensten beter te maken en onze klanten tevreden.

Ook dank voor Timetric voor het organiseren van het evenement en de sponsors zoals VISA Europa en IDT Financial Services zodat het event kon plaatsvinden.“Creative Processing Power”

Multi-Lingual
Multi-currency
Multi-cards
Multi-balances
Multi-……

Het Smart Concepts Platform

het meest flexibele processing platform.

Ons ‘next-generation’ betaal- en loyaliteitsplatform geeft u ontzettend veel mogelijkheden. Het is een platform dat snel ingezet kan worden waar ook ter wereld. Met real time mogelijkheden om onderdelen te configureren en nog meer opties om klanten loyaliteit en winstgevendheid te verhogen is het Smart Concepts platform de basis voor uw succes.

Next Generation betekent voor ons Cloud, Saas, 24x7, redundant, service, pci compliant, Visa certified, Mastercard enabled en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden voor U.

Uitgifte betaalkaart

Snel een programma implementeren, waar ook ter wereld is nu mogelijk geworden. Of U het nu zelf doet of wij, elke vorm van uitgifte van een betaalkaart kan. Of dat nu in de vorm van plastic, virtueel of via een mobiele applicatie is, U bepaalt hoe het er uit gaat zien.

Prepaid cards, Debit cards, E-Wallets, Mobile Payments, Visa/MasterCard

Loyalty

U creëert een nieuw (of wijzigt een bestaand) loyalty programma waarbij een langdurige relatie met uw klant wordt opgebouwd. Een programma met of zonder spaarfaciliteit, met of zonder vouchers, alles is mogelijk. Dit, maar ook het doen van aanbiedingen die relevant zijn voor uw klant, behoren tot de mogelijkheden.

Bonus cards, Gift cards, Vouchers/coupons

Billing & Settlement

Voor U is het wellicht nieuw, maar voor ons gesneden koek, het stroomlijnen en automatiseren van complexe facturering, incassering en betalingsstromen. Wij doen dit onder andere voor Van Lanschot Bankiers en kunnen dit ook voor U uitvoeren.

Loyalty Points, POS usage, special services

Meer informatie?